Nå får du valg mellom flere kommunikasjonsbøker som gjør det lettere å komme i gang med rett antall symboler pr side.  Oppbygg‍‍‍ingnen er lik i alle bøkene. Jo fler symboler pr side jo raskere går det å snakke og lettere er det å ha oversikt, men barnet MÅ treffe symbolene på siden. Den boken som passer for barnet er den boken dere skal videreutvikle og gjøre til deres egen. De andre malene i nedlastningen er da kun eventuelt til inspirasjon ‍om dere vil se hvordan kategoriseringen kan løses med fler symboler pr side og med et større ordforråd.

6 maler i en pakke‍‍‍.‍‍‍

me too as
Nordre Skuterudvei 9
14‍‍‍34 Ås, Norway

[email protected]

tlf: +47 951 10 109

Symbollanguage 9‍‍‍‍‍‍

Symbollanguage 15‍‍‍‍‍‍

Symbollanguage 24‍‍‍‍‍‍

Symbollanguage 35‍‍‍‍‍‍

Symbollanguage 63‍‍‍‍‍‍

Symbollangu‍‍‍age 48‍‍‍

Malene‍‍‍ er laget i Communicator 5, så denne programvaren er nødvendig å ha på maskinen for å kunne åpne filene. Bøkene er nå på norsk med Symbolstix og kommer snart med PCS, og på fler språk.‍‍‍

facebook-mono
instagram-mono

mal‍‍‍er

Malene gir et godt grunnlag for å bygge et språk med symboler. Det er kategoriene som er stilaset i bøkene. De gir rom for et rikt og kreativt ordforråd, og det skal barn ha. Dette er ment å være en ordbok med symboler. Det er lagt inn mange ord i bøkene, litt variabelt avhengig av størrelsen på dem. Dette er et grunnordforråd som på ingen måte er uttømmende. Innholdet i boken må tilpasses barnet som skal bruke den. Ikke bare med tanke på antall symboler pr side og layout, noen barn vil ha rosa bok, noen trenger sort bakgrunn pga syn osv. At boka er nøyaktig tilpasset brukers behov er helt nødvendig. Innholdet er viktig for motivasjon til å bruke den. Det skal være tull og tøys, ting deres familie sier, gjør og er opptatt av. Alle er forskjellige og det synes svært godt når man ser på ordforrådet til barn. Vi må gi barna et ordforråd de skal vokse med og i, som dekker basisord som spise, hoppe, sove, tisse osv, men også Løvungen, sutten, kallenavn på søsken, sier dere huske eller disse, alle nyanser skal tilpasses så dette blir gøy, viktig og riktig. Se mer under METODE, malene er en begynnelse med potensiale. Mange barn har mange ti-talls tusen symboler i sin kommunikasjonsbok med Symbollanguage metoden.

- 143 sider, 740 symboler‍‍‍‍‍‍

- 167 sider, 944 symboler

- har hovedkategoriene på hver side‍‍‍‍‍‍

- 171 sider, 975 symboler

-  har hovedkategoriene, skrivelinje og "ofte brukte ord" på hver side.‍‍‍‍‍‍

- 202 sider, 6.034 symboler

- har hovedkategoriene, skrivelinje og "ofte brukte ord" på hver side

- bøyeknapp til substantiv, verb og adjektiv‍‍‍‍‍‍

- 194 sider, 8.345 symboler

- har hovedkategoriene, skrivelinje og "ofte brukte ord" på hver side

- bøyeknapp til substantiv, verb og adjektiv.‍‍‍‍‍‍

- 194 sider, 8.736 symboler

- har hovedkategoriene, skrivelinje og "ofte brukte ord" på hver side

- bøyeknapp til substantiv, verb og adjektiv‍‍‍‍‍‍

For å bestille malene trykk her!

NYHET!

Pris for malene (alle 6 samlet) kr 2.500,- inkl mva.

Kun til privat bruk.

Du vil motta en mail med malene innen to arbeidsdager.‍‍‍‍‍‍